Η ανανεωμένη και ολοκαίνουρια ιστοσελίδα του Semifind.gr - Education Portal είναι γεγονός!

H EXACT e-business solutions σε συνεργασία με τη διοίκηση του Semifind.gr ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την νέα έκδοση του πασίγνωστου portal αναζήτησης επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Ακολουθεί Δελτίο τύπου από το Semifind.gr:

Παραμένοντας πιστοί στην ποιότητα και θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για όλα αυτά τα χρόνια που εμπιστεύεστε το Semifind.gr στην αναζήτηση επιμορφωτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων δημιουργήσαμε για εσάς μία εκσυγχρονισμένη ιστοσελίδα και σας προσκαλούμε να τη γνωρίσετε και να περιηγηθείτε σε αυτή.

Το Semifind.gr εξελίσσεται τόσο ώστε να χωράει περισσότερη γνώση για τους πάνω από 700.000 επισκέπτες μας ετησίως.

Όπως θα διαπιστώσετε από το πρώτο κλικ, η αισθητική και η εμφάνιση έπαιξε σαφώς καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό της, αλλά τον κυρίαρχο ρόλο είχε η θέλησή μας να δημιουργήσουμε για εσάς μία απολαυστική και παράλληλα  εύκολη εμπειρία αναζήτησης σεμιναρίων και σπουδών που θα ανταποκρινόταν στις ανάγκες σας.
Συμβατό με όλες τις συσκευές, ποτέ δεν ήταν πιο απλό να περιηγηθείτε και να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια και τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν από το κινητό σας, το tablet σας και τον υπολογιστή σας.

Με μότο "Ανάπτυξε τις δεξιότητές σου", το Semifind.gr σας προ(σ)καλεί να τα αναζητήσετε μέσα από ένα σύγχρονο και παράλληλα άκρως χρηστικό διαδικτυακό περιβάλλον και να βρείτε εκείνα που θα βελτιώσουν τις ικανότητές σας, θα διευρύνουν τις γνώσεις σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Ξεφυλλίστε το!
Σεμινάρια. E-Learning. Προπτυχιακά. Μεταπτυχιακά. ΙΕΚ. Πέντε βασικές ενότητες δομούν τη νέα σελίδα του Semifind.gr. Πέντε ενότητες που θα κάνουν την πλοήγησή σας εύκολη και αποτελεσματική. Επιλέξτε εκείνη που σας ενδιαφέρει και γρήγορα θα οδηγηθείτε ακριβώς σε αυτό που αναζητάτε. Χρησιμοποιήστε τα παρεχόμενα φίλτρα και βρείτε σεμινάρια και προγράμματα σπουδών για το γνωστικό αντικείμενο που σας αφορά. Δείτε τα ανά κατηγορία ή επιλέξτε κατευθείαν την πόλη σας για να μάθετε ποια πρόκειται να διεξαχθούν εκεί.

Το Semifind.gr δεν μένει μόνο στην παρουσίαση σεμιναρίων και προγραμμάτων, αλλά φροντίζει για την έγκριτη ενημέρωσή σας μέσα από Νέα και Άρθρα ποικίλης θεματολογίας. Περιηγηθείτε στην ανανεωμένη ενότητα των Νέων και διαβάστε για θέματα εκπαίδευσης, καριέρας, αλλά και αρθρογραφία διακεκριμένων εισηγητών σε θέματα επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Τα τελευταία 8 χρόνια το Semifind.gr αποτελεί συνώνυμο της επιμόρφωσης και της εκπαίδευσης στο χώρο του διαδικτύου. Περισσότεροι από 150 Φορείς Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα μας εμπιστεύονται για την προβολή των εκπαιδευτικών τους προγραμμάτων, όπως SAP, TUV Austria Hellas,TUV Hellas, ΣΕΒ ΙΒΕΠΕ, Future Business School, Mediterranean College, AKTO, Alba Business School, Aegean College, AKMI, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κ.α.

Συνεχίζουμε...

Πηγή: Semifind.gr