Ολοκλήρωθηκε ο σχεδιασμός & η ανάπτυξη του εταιρικού website της Almatec Profiles

Η EXACT e-business solutions ολοκλήρωσε με επιτυχία τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας εταιρικής παρουσίας στο web μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής μεταλλικών προφίλ ξηράς δόμησης.

Το νέο website υλοποιήθηκε με τεχνολογία ASP.NET της Microsoft και βασίζεται στο σύγχρονο Σύστημα Διαχείρησης Περιεχομένου της EXACT, το EXACT.CMS. Είναι fully responsive έτσι ώστε να φαίνεται σωστά σε όλες τις πιθανές συσκευές.

Η Almatec-Profiles είναι μια βιομηχανία παραγωγής μεταλλικών προφίλ ξηράς δόμησης. Μέσα από μια συνεπή και διαρκώς ανοδική πορεία η εταιρία κατάφερε από την ίδρυσή της έως και σήμερα να κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς στο χώρο των μεταλλικών προφίλ ξηράς δόμησης για οροφές και χωρίσματα γυψοσανίδων.

Με βάση τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και με κύρια χαρακτηριστικά την τεχνογνωσία που διαθέτει, την άριστη ποιότητα των προϊόντων της και την άμεση εξυπηρέτηση, η Almatec-Profiles δημιούργησε έναν ολοκληρωμένο  εταιρικό χαρακτήρα αναπτύσσοντας μακροχρόνιους και ισχυρούς δεσμούς με όλους τους συνεργάτες της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα της Almatec-Profiles χρησιμοποιούνται στην κατασκευή νέων έργων όσο και στην ανακαίνιση παλαιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Επισκευτείτε το στο www.almatec-profiles.gr