Jobfind.gr


Web Application (portal)

  • Responsive Design
  • ASP.NET
  • SQL Server
  • EXACT.CMS

Αναζητάτε Προσωπικό? Καταχωρήστε Δωρεάν την 1η σας Αγγελία

Αναζητάτε τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους  υποψήφιους της Ελλάδας για να ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρείας σας; Καταχωρήστε τις θέσεις εργασίας σας στο Jobfind.gr  - Career Portal στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.jobfind.gr και αυτομάτως στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης εργασίας και στα Social Media στην Ελλάδα.

Χάρη στην 24ώρη πρόσβαση και τη δυνατότητα άμεσης καταχώρησης και δημοσίευσης Αγγελιών το Jobfind.gr κάνει την εύρεση προσωπικού γρήγορη και αποτελεσματική.  Η παροχή καινοτόμων εργαλείων σας επιτρέπει να φιλτράρετε και να αξιολογήσετε τα βιογραφικά ώστε να βρείτε τον υποψήφιο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Όλα τα εργαλεία είναι ενσωματωμένα στην Αγγελία σας και δεν επιβαρύνουν την επιχείρηση με επιπλέον έξοδα για αγορά λογισμικού, ενώ παράλληλα διευκολύνουν τον Υπεύθυνο Ανθρώπινου Δυναμικού στην επιλογή προσωπικού.

Για όλες τις νέες εγγραφές εταιρειών το Jobfind.gr – Career Portal προσφέρει Δωρεάν την 1η καταχώρηση της Αγγελίας τους (χωρίς καμία δέσμευση περαιτέρω συνεργασίας).

www.jobfind.gr